У Коломиї для споживачів газу відкрили сучасний центр обслуговування клієнтів


Сьогодні у Коломиї відкрито сучасний центр обслуговування клієнтів ПАТ «Івано-Франківськгаз».

Відтепер майже 57 тис. мешканців Коломийщини та 1,7 тис. підприємців  зможуть швидко, якісно та комфортно отримувати весь спектр послуг: починаючи від консультацій по особовому рахунку, закінчуючи оформленням документів на підключення до газової мережі.

Відкриття ЦОК у Коломиї є черговим етапом реалізації комплексної програми «Івано-Франківськгазу» з розвитку клієнтського сервісу. Наразі такі центри успішно працюють в Івано-Франківську та Калуші.

В Центрі впроваджена автоматизована «електронна черга», програмне забезпечення  якої дозволяє оптимально розподілити клієнтські потоки та зменшити час очікування споживача в черзі. До того ж електронні табло та голосові повідомлення інформують клієнтів в операційному залі про наявність і номери вільних менеджерів.

Адміністратор зони ресепшн завжди допоможе відвідувачам скористатися терміналом електронної черги, сенсорними моніторами «тонкий клієнт» для реєстрації в Особистому кабінеті споживача газу чи провести оплату через платіжний термінал. Обслуговуватимуть споживачів 10 кваліфікованих операторів.

Приділена увага і зручному зонуванню приміщення ЦОК: в залі встановлені дивани, кулер з водою, є wi-fi.

«Головна мета відкриття Центру - стати ближче до споживачів, спростити  зв’язок між газовою компанією та користувачами природним газом. Тепер, в одному приміщенні клієнти компанії зможуть вирішити низку питань - починаючи від консультацій по особовому рахунку, здійснення оплати за газ, закінчуючи оформленням документів на підключення до газової мережі, газових приладів, їх ремонту тощо», – розповідає голова правління ПАТ «Івано-Франківськгаз» Віталій Шульга.

Центр обслуговування клієнтів працюватиме з понеділка по п’ятницю, з 8.00 до 17.00 год. за адресою: м. Коломия,  вул. Січових Cтрільців, 44.