У Коломиї Донія вважають Іудою


Вчора у Коломиї відбулося традиційне недільне віче, проте гасла на ньому лунали зовсім не традиційні. Замість «Банду геть!», громада міста кричала гасла проти Олеся Донія та його дій.

Коломияни обурені тим, що їхній обранець підтримав «антиукраїнський» держбюджет на 2014 рік. На віче мітингувальники одноголосно закликали нардепа Олеся Донія скласти свій депутатський мандат. 

Нагадаємо, що у четвер відбулось антиконституційне голосування за держбюджет на 2014 рік. «За» проголосувало 249 депутатів. Це регіонали, комуністи і деякі позафракційні депутати, серед них - нардеп від Прикарпаття Олесь Доній. 

Такі дії гостро засудив настоятель храму Нижнього Вербіжа Михайло Дзюба, який під час виборчої кампанії не приховував своє підтримки на адресу Олеся Донія.

Під час віче отець Михайло гостро розкритикував нардепа.

«Доній зрадив загальноукраїнські інтереси, проголосувавши за держбюджет на 2014 рік. Зараз нам не потрібні ті 30 млн. гривень. Нам потрібен захист наших інтересів. У ніч перед голосуванням нардеп Доній приходив до нас у намет на Майдані, але жодним словом не натякнув, що підтримає провладний бюджет. Він не порадився з нами, не спитав нашої думки. Він зрадив нас, як це зробив Іуда», - наголосив на віче у неділю о. Дзюба.