У Коломиї, Косові та Підпечарх: Правоохоронці за добу зупинили вісім п'яних водіїв


Працівники груп реагування патрульної поліції Прикарпаття за минулу добу задокументували шість випадків керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Тисменицькому Городенківському, Яремчанському районах, Косові та Коломиї.

Ще 2 п’яних водіїв виявили працівники патрульна поліція області, пише пресслужба прикарпатської поліції.

У селі Хом’яківка, що на Тисмениччині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили скутер, водій, якого керував транспортним засобом без номерних знаків та перебував в стані алкогольного сп’яніння. Водійського посвідчення чоловік не мав, від медосвідування відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Ще одного правопорушника правоохоронці виявили в с. Підпечарах, Тисменицького району. Водій автомобіля «ВАЗ 2109» порушив правила дорожнього руху. Під час спілкування з поліцейськими чоловік мав явні ознаки алкогольного сп'яніння. На водія склали адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення.

Також, у Косові працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2109» водій, якого перебував у стані алкогольного сп’яніння, але від проходження медосвідування відмовився.

У Коломиї поліцейські зупинили автомобіль марки «Фольсваген Каді» за порушення правил дорожнього руху. Водій, місцевий житель, перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння, під час медосвідування в лікарні у нього виявили 0,27 проміле алкоголю. На порушника склали адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення.

Два випадки керування в стані алкогольного сп’яніння також задокументувано в Городенківському та Яремчанському районах.

Ще двох п’яних порушників виявили за минулу добу працівники управління патрульної поліції в Івано-Франківській області.

Поліція Прикарпаття звертається до громадян з проханням бути свідомими та не сідати за кермо у нетверезому стані! Безпека на дорогах починається з кожного!!!