У конкурсі на посаду начальника Івано-Франківської митниці визначили переможця


Завершено фінальний етап конкурсного відбору кандидатів на посади начальників трьох митниць ДФС - Одеської, Івано-Франківської та Тернопільської.

Про це інформує прес-служба Державної фіскальної служби України, передає кореспондент Бліц-Інфо. Тож, у конкурсі на посаду начальника Івано-Франківської митниці переміг Василь Ватаманюк, завідувач Організаційного сектору (м. Київ) Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення ДФС. Саме на нього з 23 березня було покладено обов’язки начальника Івано-Франківської митниці ДФС.  

Кандидати-переможці будуть рекомендовані конкурсною комісією для зайняття вакантних посад керівників зазначених митниць відповідно до діючого законодавства. Остаточне призначення на посади відбуватиметься за попереднім погодженням з Міністерством фінансів України та головами відповідних обласних державних адміністрацій.

Оскаржити рішення конкурсної комісії можна буде протягом 10 календарних днів з дня отримання письмового повідомлення про результати конкурсу, що передбачено ст. 28 Закону України «Про державну службу».

Нагадаємо, кандидати проходили три етапи конкурсу - тестування, розв’язання ситуативних завдань та співбесіду, які передбачені положеннями Закону України «Про державну службу».

Як відомо, 17 березня заступника начальника франківської митниці взяли при передачі 40 тисяч доларів хабара, які передавав військовому прокурору. А саме, щоб закрити справу щодо виявлених фактів щомісячних зборів хабарів від підлеглих.