У лісі поблизу Вовчинця заблукало троє дітей


3 березня о 19.06 від дитини поступило повідомлення про те, що група франківців (11, 13 та 14 років), близько 17.30 заблукала в лісовому масиві “Вовчинецьких гір” поблизу с. Вовчинець Івано-Франківської МР.

Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

О 19.12 в район зникнення дітей направлено чергове відділення групи рятувальних робіт АРЧ АРЗ СП У ДСНС в області в складі 5 чол. 1 од. тех., а також оголошено сигнал “Збір-аварія” для особового складу Івано-Франківського пошуково-рятувального відділення СПРЧ АРЗ СП УДСНС в області.

Для проведення пошуково-рятувальних робіт додатково було залучено 4 чол. та 2 од. техніки працівників ГУ НП в області, якими о 19.40 зі сторони с. Ямниця Тисменицького р-ну. встановлено візуальний контакт з дітьми, які перебували в лісі неподалік с. Ямниця Тисменицького р-ну.

О 20.03 рятувальники в лісовому масиві на відстані близько 4-х км. від с. Вовчинець в напрямку с. Ямниця Тисменицького р-ну в задовільному стані знайшли зниклих дітей.

О 20.45 дітей супроводили до с. Вовчинець, передали працівникам поліції та батькові однієї із зниклої дитини гр. 1984 р.н.