У мерії обіцяють скоро перекрити в'їзд у центр міста


Сьогодні, 17 липня на щотижневій оперативній нараді міський голова Руслан Марцінків вкотре наголосив на необхідності обмеження автомобільного руху в центральній частині міста.

Керівник Муніципальної варти Богдан Кухарук зауважив, що наразі їхні працівники не стали поліцейськими, які має право зупинити автівку посеред дороги, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

«Наші працівники звичайно періодично кидаються під машини. Вони стоять та перекривають, "розчехляють" водіям закони, але це нічого не міняє», - зауважив Кухарук.

За словами начальника управління транспорту та зв’язку Олега Ганчака, на Старозамковій буде болард та острівець безпеки.

«Там правою стороною проходить газопровід і встановити два боларди неможливо. Тож встановлять болард тільки зліва, він працюватиме на вїзді. На даний час розробляється кошторисна документація та погоджується схема ПДР. Болард у нас є в наявності, ми готові встановити його у будь-який час, але потрібні погодження з РЕМом, газконторою, поліцією щодо ПДР», - акцентував Ганчак.

Водночас міський голова обурився, що посадовець вже два місці говорить одне і те саме.

«Я готовий написати заяву на звільнення якщо ви ввадаєте, що я не справляюсь зі своїми обов’язками», - зауважив Ганчак.

«У нас ніхто нікого не тримає»,  - відповів Руслан Марцінків.

Очільник міста додав, що є робота і її потрібно виконати, а «не шукати сто причин чому».

«Важливо, щоб поки не встановлені технічні засоби обмеження руху, поліція допомагала з регулюванням. Зокрема у вечірній та нічний час. Насправді це дуже важливе питання, адже безпека людей — передусім», - наголосив Марцінків.

До теми: Очільник Франківська нарікає на автівки, що заїжджають на площу Міцкевича