У мерії розповіли про призначення субсидій франківцям


У період з 1 січня до 19 жовтня цього року за наданням субсидій звернулись 5656 домогосподарств. З них 3964 призначили субсидії, а 69 – відмовили.

Про це у вівторок, 22 жовтня на щотижневій оперативній нараді у міського голови розповів директор департаменту соціальної політики Василь Семанюк, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

За його словами, прийом документів на субсидію відбувається у відділі субсидій, що на вулиці Військових ветеранів, 10А. Окрім того, ведеться прийом і видача результатів у ЦНАПах на Мазепи, 185, Івана Павла ІІ,4 та Галицькій, 124А.

«Цього року фактично не було суттєвих змін при призначенні субсидій. Єдине, що субсидія надається з 15 жовтня до 15 квітня не зважаючи на те, коли у місті почався опалювальний сезон. Також якщо раніше монетизовану субсидію можна було отримати тільки у Ощадбанку, то зараз можна відкривати рахунок у будь-якому банку», - зауважив Семанюк.

Середній розмір призначених субсидії у вересні цього року складає 262,01 гривень, а максимальний розмір – 1082,70 гривень.

«Черг у нас немає. Максимум 10 людей у коридорі. У нас також діє попередній запис. Таких речей, які були минулого опалювального сезону у нас немає», - пояснює посадовець.

Нагадаємо, минулого тижня міський голова Руслан Марцінків розповів, що іванофранківці скаржаться на довгі черги у відділі оформлення субсидій.

До теми: Зменшення норм і монетизація: Які зміни в субсидіях чекають на франківців

Франківцям нагадують про зміни до порядку надання субсидій

Читайте нас в FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!