У неділю до Франківська з'їдуться найсильніші люди Європи


У п'ятницю, 14 червня в Івано-Франківську відбулась пресконференція 1-го етапу Кубку Європи з богатирського багатоборства.

Кубку Європи стартує в Івано-Франківську цієї неділі о 14 годині на Вічевому майдані, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

За словами організатора Володимира Пиндуса, змагатимуться 13 учасників, з них вісім з України. Також у змаганнях візьме участь найсильніша людина Румунії Влад Леху.

Загалом учасники змагатимуться у п'яти вправах.

У перерві змагань відбудеться Кубок міського голови серед дівчат. Зокрема приїде найсильніша жінка Європи Адріана Кеману (Румунія) та Дарина Нестерова з Казахстану. З ними змагатимуться дві українські чемпіонки Анна Кашперська з Києва та Анна Романускене Харкова.

"У нас також буде проведений середньовічний бій. Лицарі змагатимуться в обладунках. Також на змаганнях відбудеться благодійний аукціон. Виручені кошти підуть на реабілітацію семирічної дівчинки в якої в лютому був інсульт", - зауважив Пиндус.

Що саме продаватимуть на аукціоні організатори наразі тримають в таємниці.

"Вважаю що такі події роблять бренд для міста. Тому всіх запрошуємо у неділю подивитись змагання на Вічевому майдані", - зауважив міський голова Руслан Марцінків.