У неділю на Івано-Франківщині сталось 3 резонансних ДТП


У неділю, 8 вересня, до УМВС України в Івано-Франківській області надійшло 147 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення. Повідомляє прес-служба УМВС в області.

Всього потерпілих у ДТП троє, травмувались четверо людей. Загалом склали 118 адміністративних протоколів.
 
В селі Угринів біля авторинку 47-річний житель Надвірнянського району, керуючи автомобілем ВАЗ 2104, наїхав на пішохода - 35-річного іванофранківця. В результаті ДТП потерпілого франківця доставили до нейрохірургічного відділення ОКЛ з діагнозом: забій головного мозку.

В смт Печеніжин на Коломийщині мотоцикл марки ЯВА-350, під керуванням 22-річного жителя району, зіткнувся із мікроавтобусом марки Mersedes Sprinter, за кермом якого була 39-річна коломиянка. Внаслідок ДТП водія доставили до Коломийської ЦРЛ з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, пасажира мотоциклу - з діагнозом перелом основи черепа.

В Косівському районі 37-річний житель Сімферополя, керуючи мотоциклом марки BMW, здійснив наїзд на велосипедиста. Внаслідок ДТП останній отримав тілесні ушкодження - струс головного мозку, забійну рану правої надорбітальної дуги. Потерпілого доставили в Косівську ЦРЛ для надання медичної допомоги.