У Польщі внаслідок ДТП загинув українець. Розшукують родичів


Генеральне консульство України в Кракові вживає заходів з розшуку родичів загиблого громадянина України.

У Польщі внаслідок дорожньо-транспортної події загинув українець. Про це у коментарі УНІАН повідомив директор Департаменту консульської служби МЗС України Сергій Погорельцев.

За його словами, 30 травня управління поліції міста Вроцлав повідомило про дорожньо-транспортну подію, що сталася 29 травня на автомагістралі А4 (повіт Сьрода-Шльонська) за участі мікроавтобуса Opel Movano та вантажівки Mersedes. Внаслідок ДТП на місці події загинув водій легкового автомобіля – громадянин України, 1979 року народження. Після проведення слідчих заходів на місці аварії тіло загиблого було доправлено до закладу судової медицини у Вроцлаві.

За фактом ДТП управлінням повітової поліції міста Сьрода-Шльонська відкрито кримінальне провадження. Також Генеральне консульство України в Кракові підтримує зв’язок з місцевою поліцією, медичним закладом та вживає заходів з розшуку родичів померлого українця. Справа перебуває на контролі Департаменту консульської служби МЗС та Генерального консульства України в Кракові.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!