У прокуратурі Івано-Франківської області відбулися навчально-методичні семінари


13 вересня, у прокуратурі Івано-Франківської області відбулися 2 навчально-методичні семінари з питань здійснення нагляду за додержанням законів про державну і комунальної власність та фіксації корупційних правопорушень.

У заході взяли участь міжміськрайпрокурори, в тому числі прокурори, які відповідають за ці напрямки роботи, - повідомили «Бліц-Інфо» у прес-службі прокуратури Івано-Франківської області.

Нагляд в сфері державної і комунальної власності Генеральною прокуратурою України визначено одним із пріоритетних в прокурорській діяльності на ІІ півріччя 2013 року. А тому дане питання потребує постійного прокурорського контролю та відповідних перевірок.

Під час семінару учасники детально проаналізували функції та повноваження органів контролю та влади, ознайомились з методичними та практичними аспектами проведення прокурорських перевірок.

Другий навчальний захід був присвячений вивченню методики виявлення та фіксації корупційних правопорушень, зокрема в земельній сфері. Прокурори поділились досвідом розслідування кримінальних проваджень про корупційні правопорушення.

Завдяки проведеним семінарам працівники прокуратури почерпнули багато додаткових корисних знань та набули необхідних практичних навиків.