У прикарпатській школі запровадили електронний щоденник


Щоправда, наразі тільки для учнів четверого класу. Голова обласної ради Олександр Сич та його перший заступник Василь Гладій з робочим візитом побували на Косівщині.

Свою робочу поїздку посадовці розпочали із відвідин села Хімчин, де ознайомилися з результатами реалізації проектів розвитку місцевого самоврядування, пише пре-служба облради. Так, завдяки Обласному конкурсу вдалося відремонтувати актовий зал та замінити вікна на енергозберігаючі в місцевому будинку культури. 

Окрім цього, за рахунок коштів обласного бюджету в Хімчинський загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів у цьому році здійснено капітальний ремонт даху. Також декілька років тому, ставши переможцем Обласного конкурсу, сільська рада облаштувала на території школи спортивний майданчик зі штучним покриттям. Між тим, для подальшого розвитку закладу та впровадження нових технологій у навчальному процесі потрібно підсилити матеріально-технічну базу школи.

"Ми розпочали пілотний проект "Електронний щоденник". Це сприятиме підвищенню інформованості батьків про успішність їх дітей. Поки що цю практику випробовуємо у четвертих класах. Щоби реалізувати задумане у всіх класах потрібно близько двох десятків ноутбуків", - розповіла директор школи Валентина Розвадовська.