У Прикарпатській жіночій колонії відбулися уроки фітнесу


До жінок, які відбувають покарання в Галицькій виправній колонії № 128 завітали представники жіночого клубу ФітКьорвс. Візит відбувався в рамках проекту “Повірити знову”, метою якого є сприяння у розвитку фізичних та психологічних потреб жінок, які знаходяться в місцях позбавлення волі.

Як відомо, жінки важче переносять ув’язнення, ніж чоловіки, адже у багатьох із них є сім’ї, турбота, хвилювання про яких не полишає жінок і в місцях позбавлення волі. Перебуваючи у закритій тюремній атмосфері, вони є більш вразливі у взаємодії з оточуючим світом, ніж чоловіки. Потрапляючи туди вперше вони потребують особливої допомоги та підтримки, щоб не зламатись, не втратити віру в себе та людей. Саме в Галицькій виправній колонії відбувають покарання вперше засуджені до позбавлення волі на певний строк жінки, повідомляє БРІЗ.

Протягом часу перебування в колонії представниці клубу ФітКьорвс розповіли засудженим про діяльність клубу, провели із ними тренінги розвитку особистості. Згодом інструктори клубу продемонстрували показовий майстер-клас з фітнесу. Ритмічні танцювальні рухи інструкторів не залишили байдужими глядачів. До виступу долучились і самі засуджені.

Начальник виправної колонії Руслан Рибчак щиро подякував представникам клубу за яскравий показовий виступ та висловив надію на подальшу співпрацю з ними.