У Радчі горіла господарська будівля, а в Коломиї - BMW


Впродовж доби, 10 квітня, рятувальники боролися з вогняною стихією. Про це повідомляє управління ДСНС в області.

Зокрема, о 13:14 в Івано-Франківську на вулиці Пресмашівській виникла пожежа металевої ємкості на території одного з підприємств. Попередня причина виникнення пожежі встановлюється.

О 13:14 у місті Івано-Франківськ на вулиці Набережній виникла пожежа дерева на відкритій території на площі. Попередня причина виникнення пожежі встановлюється.

О 16:38 у селищі Яблунів Косівського району виникла пожежа металевої ємкості із залишками мазуту на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі встановлюється.

Крім того, о19:19 у місті Надвірна на вулиці Руднєва виникла пожежа сміття в сміттєвих контейнерах на площі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

11 квітня о 00:08 у селі Кутці Рогатинського району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено покрівлю, 2 тони грубих кормів. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

11 квітня о 03:34 у селі Радча Тисменицького району виникла пожежа недіючої господарської будівлі. Вогнем знищено будівлю. Причина виникнення пожежі встановлюється.

11 квітня о 04:04 у місті Коломия на вулиці Богуна виникла пожежа легкового автомобіля «БМВ-318». Вогнем пошкоджено моторний відсік та салон автомобіля. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

11 квітня о 04:25 у селищі Ланчин Надвірнянського району виникла пожежа недіючої будівлі на території колишньої сільгосптехніки. Вогнем пошкоджено стіни та підлогу. Причина виникнення пожежі встановлюється.