У Рожнівській ОТГ дбають про дошкільнят


У селі Рожнів Рожнівської ОТГ відбулося урочисте відкриття нової сьомої групи у ДНЗ «Сонечко».

Відтепер 20 дітей віком від 2 до 2,5 років відвідуватимуть садок, розвивати свої творчі здібності, формувати навички спілкування з однолітками та дорослими.

За словами завідувачки ДНЗ «Сонечко» Світлани Атаманюк, новий навчальний рік для дошкільного закладу розпочався з довгоочікуваної та приємної події – відкриття нової групи. Вона підкреслила, що це стало можливим в умовах об’єднання.

Голова Рожнівської ОТГ Сергій Радиш наголосив на важливості відкриття нової групи у ДНЗ «Сонечко» і звернув увагу, що управління об’єднаною територіальною громадою – це життя за новими правилами з високою відповідальністю за всю громаду, за кожного її жителя. «Треба довести, що в нових умовах децентралізації людям стане жити краще, що все, що робиться, – це для їхнього блага, тому нині дбаємо не тільки про розвиток адміністративного центру, а й про наближення послуг до людей у всіх населених пунктах, які входять до об’єднаної громади, вишукуємо власні фінансові ресурси, які зможуть забезпечити сталий розвиток ОТГ, бо не можна розраховувати лише на субвенції, які надає держава», – зазначив Сергій Радиш.