У рудниківському «Мандрівнику» на Снятинщині набирається сил друга сотня юних таборувальників


Учора голова Снятинської районної державної адміністрації Андрій Рябошапко побував в наметовому таборі «Мандрівник», що в с. Рудники.

 8 липня в цьому наметовому таборі, що діє відповідно до районної програми літнього оздоровлення та відпочинку дітей і підлітків до 2015 року, урочисто прийняли другий заїзд - 100 дітей Снятинщини.

Оглянувши умови перебування дітей в літньому таборі, голова райдержадміністрації побажав юним мандрівникам приємного відпочинку та дав ряд доручень керівникам структурних підрозділів РДА щодо забезпечення належного відпочинку та оздоровлення дітей протягом усієї оздоровчої кампанії.

Як зазначає Андрій Рябошапка, на виконання соціальних ініціатив Президента України вихованцями сільського наметового табору «Мандрівник» опікуються працівники служби у справах дітей райдержадміністрації, районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, районного управління освіти, молоді та спорту. Необхідну допомогу юним таборувальникам надає сільський голова Володимир Максим’юк. Здоров’я дітей – на контролі у головного лікаря центральної районної лікарні Володимира Крокоша.