У штабі ООС констатують зменшення інтенсивності бойових дій, однак є поранені


Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою. Упродовж минулої доби, 27 травня, інтенсивність бойових дій значно зменшилася.
Російско-окупаційні війська порушили режим припинення вогню 22 рази, з них 4 рази застосовували важке озброєння. Наші війська давали адекватну відповідь противнику.

Про це повідомляється у зведенні за добу прес-центру Об’єднаних сил станом на 7:00 28 травня.

На Горлівському напрямку бойові дії тривали в районах населених пунктів Світлодарськ, Зайцеве та Новгородське. На Донецькому напрямку – поблизу Шахти Бутівки, Красногорівки та Мар’їнки.

Спостерігалося загострення ситуації на Маріупольському напрямку в районах населених пунктів Павлопіль, Водяне та Широкине.

За даними прес-центру, 27 травня, близько 19 години, під час короткого бойового зіткнення поблизу населеного пункту Павлопіль, ворогу нанесено втрат. За уточненими даними трьох окупантів знищено та трьох поранено. Водночас, доля одного військовослужбовця Об’єднаних сил наразі невідома. Обставини зникнення військовослужбовця з’ясовуються, вживаються заходи щодо його розшуку.

Під час бойових дій минулої доби два наших воїна дістали поранення, їх невідкладно було евакуйовано до шпиталю.

З початку доби, 28 травня, втрат немає.

Докладніше про події в районі проведення операції буде поінформовано під час щоденного брифінгу представника Об’єднаних сил.