У Штатах арештували двох школярок, які планували масове вбивство


Щонайменше дев'ятеро людей мали стати жертвами двох 14-річних школярок у штаті Флорида, які спланували масове вбивство з використанням вогнепальної зброї.

Про це йдеться в повідомленні американського видання The Daily Beast, пише Укрінформ.

"Дві 14-річних дівчини, учениці середньої школи містечка Ейвон Парк (у 80-ти милях на південь від Орландо, штат Флорида) були заарештовані через продуману змову щодо вбивства дев'ятьох людей", - зазначає видання.

Вони склали ретельний план з іменами шести обраних жертв, а також кодовими абревіатурами щодо інших. Ці записи були зібрані в теку під назвою "Проект 11/9" із позначками "приватна інформація" й "не відкривати", яка була знайдена вчителем.

Дівчата спланували, в тому числі, де придбати вогнепальну зброю, що одягти і як спалити тіла, щоби позбавитись їх, використовуючи автомобіль. Як стало відомо, вони мали намір "заманити" своїх жертв на місце запланованого вбивства.

Ученицям загрожують звинувачення за дев'ятьма пунктами змови з метою вбивства, а також за трьома пунктам змови з метою викрадення. Засідання щодо обвинувачення заплановане на понеділок.