У Снятині водій вантажівки протаранив автівку поліції


У вівторок, 11 грудня о 17:09 до Снятинських поліцейських по телефону "102" поступило повідомлення від перехожого, що в Снятині трапилось ДТП між поліцейським автомобілем "Mitsubishi Outlander" та вантажним "МАН".

Виїздом слідчих на місце події встановлено, що близько 17:00 на автодорозі державного значення Н-10 сполученням «Стрий-Чернівці-Мамалига» у Снятині працівниками чернівецької поліції на службовому автомобілі "Мітсубісі Аутлендер", з включеними проблисковими маячками червоно-синього кольору та попереджувальним звуковим сигналом, під час переслідування вантажного автомобіля «МАН», під керуванням 35-річного жителя Коломиї, обігнали його та продовжили рух перед автомобілем "МАН".

Як повідомили Бліц-Інфо у прес-службі Нацполіції в області, водій «МАН» навантажений лісом не врахував дорожню обстановку, не вибравши безпечну швидкість руху, не дотримав безпечної дистанції, внаслідок чого допустив зіткнення із задньою частиною службового автомобіля "Мітсубісі Аутлендер". Пошкодивши задній бампер, заднє скло та багажник. Учасники даного ДТП будь-яких тілесних ушкоджень не зазнали.

За результатами огляду на стан сп'яніння поліцейські і водій «МАН» – тверезі. Складено протокол на водія «МАН» за ст. 124 КУпАП.