У товариському матчі "Прикарпаття" обіграло молодіжні "Карпати"


У рамках підготовки до старту Першої ліги івано-франківське "Прикарпаття" провело перший спаринг з молодіжною командою львівських "Карпат" U-21.

На товариський матч до Івано-Франківська підопічні Володимира Ковалюка прибули з Яремчі, де "Команда рідного краю" проводить свій перший навчально-тренувальний збір, пише sport.if.ua.

Незважаючи на дворазові тренування та дощову погоду, прикарпатці виглядали цікавіше і діяли гостріше впродовж усього поєдинку. Якщо у першому таймі львів'яни відповідали своїми контрвипадами і створили кілька непоганих моментів для взяття воріт, то після перерви "зелено-білі" здебільшого грали другим номером. "Прикарпаття" володіло ініціативою, яка втілилася у два забиті м'ячі. Причому вдалося відзначитися на початку кожного з таймів, які івано-франківці провели двома різними складами.

Спершу на 10-й хвилині Богдан Оринчак класним ударом з меж штрафного відкрив рахунок у цій грі, а по перерві вже Роман Дитко відгукнувся на навісну флангову передачу і на 56-й хвилині головою спрямував м'яча у сітку воріт львів'ян - 2:0. До завершення поєдинку "Прикарпаття" зуміли органзувати ще кілька небезпечних нагод, однак відзначитися більше нікому не вдалося.

Контрольний матч
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) - «Карпати» U-21 (Львів) - 2:0 (1:0)

29 червня. 16:00. Івано-Франківськ. Міський центральний стадіон "Рух". 300 глядачів. Хмарно. +20°C

"Прикарпаття" (1 тайм): Піцан, Данищук, Ковальчук, Француз, Яневич, Бойко, Борисевич, Лаврук, Оринчак, Цюцюра, Худобяк.
"Прикарпаття" (2 тайм): Вульчин, Громоляк, Бочкур, Прошак, Квасний, Лаврук, Комар, Конкольняк, Януш, Дитко, Цюцюра.
Голи: Оринчак (10), Дитко (56).

Нагадаємо, що через два дні - у неділю, 1 липня, івано-франківське "Прикарпаття"  проведе ще один спаринг - в Яремчі з новачком української Другої ліги - ФК "Калуш" (стадіон "Карпати", поч. 15:00).

"Прикарпаття" у товариській грі здолало дублерів "Карпат"

Перший спаринг "Прикарпаття" завершився впевненою перемогою підопічних Володимира Ковалюка. На стадіоні "Рух" франківці помірялись силами з дублюючим складом львівських "Карпат". Доволі незвично було бачити у стартовому складі господарів одразу двох яскраво виражених нападників Ігоря Худобяка та Василя Цюцюру. Такий атакувальний стиль приніс свої плоди вже в дебюті поєдинку, коли Богдан Оринчак замкнув подачу з лівого флангу атаки і відкрив рахунок у грі.

Молоді "карпатівці" огризнулись небезпечним пострілом у стійку воріт Івана Піцана. Згодом Віктор Яневич у найкращих традиціях крайніх оборонців підключився до атаки, та його постріл головою з кількох метрів пройшов повз лічені сантиметри від стійки воріт. Найреальніший шанс подвоїти перевагу у першому таймі втратив Василь Цюцюра, що, відігравши голкіпера, потужно цілив у порожні ворота та в останній момент захисники "левів" винесли "круглого" з лінії.

У другому таймі Володимир Ковалюк змінив майже всю команду, залишивши грати лише двох новачків Святослава Лаврука та Василя Цюцюру, що відігірали всі 90 хвилин. Попри зміни в складі, малюнок гри на полі не змінився - "Прикарпаття" більш агресивно атакувало, тоді як "Карпатам" залишалось лише відбивати навалу наших футболістів. На 56-ій хвилині Роман Дитко виявився найспритнішим у карному майданчику львів'ян та подвоїв перевагу своєї команди - 2:0. Попри хороші моменти як в однієї так і в іншої команди, до кінця матчу суперникам відзначити не вдалось.