У відомому телешоу розбиратимуться хто винен у смерті п'ятимісячної дівчинки на Прикарпатті


У понеділок, 28 січня, о 18:00 в ефірі телеканалу «Інтер» - випуск соціального ток-шоу «Стосується кожного» під назвою «Смертельне заспокоєння».

В середині січня раптова смерть 5-місячної дитини шокувала жителів Івано-Франківської області. Що сталося і хто винен в загибелі маленької Богдани, будуть розбиратися гості та експерти програми.

За підозрою у вбивстві незабаром затримали вітчима дівчинки - 26-річного Андрія Юрчишина. Мама 5-місячної Богданка - 24-річна Марія Семак - познайомилася з Андрієм кілька місяців тому. Чоловік запропонував переїхати до нього і прийняв Марію з двома дітьми. Одного разу вночі Андрій встав, щоб заспокоїти  Богдану, яка розплакалася. Вранці самопочуття дитини різко погіршилося, дівчинку доставили в лікарню, але лікарі не змогли врятувати її життя. За попереднім висновком медиків, смерть немовляти настала від численних ударів.

Ця трагедія стала справжнім шоком для близьких Андрія Юрчишина. Вони не вірять, що чоловік міг заподіяти шкоду дитині і тим більше - побити до смерті. Андрій ставився до дітей своєї співмешканки, як до рідних, і збирався удочерити дівчаток.

Журналісти «Стосується кожного» розшукали рідного батька Богдани. Що він розповість у програмі про своє життя з Марією? І про що сьогодні шкодує найбільше?

Сама Марія Семак прийде в студію ток-шоу, щоб розповісти, що сталося насправді. Вона звинувачує у смерті своєї дитини лікарів, які не змогли врятувати Богдану, і стверджує, що нічого не знала про жорстокість співмешканця. Ведучому і експертам ток-шоу вдалося вивести жінку на відверту розмову і з'ясувати шокуючі деталі виховання двох маленьких дівчаток в цій родині. Перед зйомками програми Марія також погодилася пройти тест на поліграфі. Що покаже детектор брехні?