У "Водоекотехпромі" пояснили для чого купили нове авто


В Івано-Франківську комунальне підприємство, яке відповідає за водопостачання купило авто більш як за півмільйона гривень

Купити автомобіль комунальне підприємство "Водолекотехпром" вирішило напередодні нового року. На тендер висунули такі обов'язкові умови - машина має бути новою, з коробкою автомат, бортовим комп'ютером і кріпленням для двох дитячих крісел на задньому сидінні.

Втім на підприємстві пояснюють, що даний автомобіль був придбаний для службового використання працівниками служби охорони праці, бухгалтерії.

"Авто придбали згідно вимог чинного законодавства України та з дотриманням публічних вимог. Закупівля проводилася у відповідності до вимог нормативно-правової бази з питань публічних закупівель. Щодо слухів, що автомобіль придбаний для генерального директора, повідомляємо, що генеральний директор для службових потреб використовує службовий автомобіль Опель Омега, який введений в експлуатацію 30.08.2004 року",- прокоментували у прес-службі "Водоекотехпрому".

Що ж стосується пункту вимог, щодо кріплень для дитячих сидінь, то у прес-службі пояснюють, що місця для кріплення повинні бути в кожному авто.