У зоні ООС бойовики 14 разів обстріляли українські позиції: поранений військовий


Протягом минулої доби в районі проведення операції Об’єднаних сил терористи 14 разів порушили режим припинення вогню, двічі застосувавши заборонену зброю.

Як повідомляє прес-центр ООС, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід з мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї бойовики вели вогонь поблизу Пищевика. З мінометів калібру 120 мм та великокаліберних кулеметів були обстріляні українські позиції неподалік Опитного. Біля Авдіївки та Богданівки терористи застосували гранатомети різних систем та стрілецьку зброю. З автоматичних станкових гранатометів бойовики обстріляли українських військових поблизу Чермалика, а з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї – в районі Новоселівки Другої. Позиції сил ООС поблизу Старогнатівки потрапили під вогонь зі стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ з озброєння бойових машин піхоти бойовики завдали удару поблизу Новозванівки, а з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляли українські позиції в районі Світлодарська.

Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

За даними розвідки Об'єднаних сил, минулої доби один окупант був поранений.

Від початку поточної доби обстрілів позицій Об'єднаних сил з боку бойовиків не зафіксовано.