У зв'язку із заміною водопроводу на коломийських вулицях перекриють рух


У зв’язку з проведенням робіт по заміні водопровідної мережі чи підключенню нового водопроводу декілька коломийських вулиць перекриють.

У зв’язку з проведенням робіт по заміні водопровідної мережі на вулиці Театральній з 24 до 29 вересня включно з 8.00 до 19.00 буде перекрито рух транспортних засобів на вулиці Театральній (на ділянці від вул. Шевченка до вул. Пекарської) та вулиці Валовій, Пекарській.

Об’їзд ділянки будівництва буде здійснюватися на вулиці Шевченка, інформує Бліц-Інфо з посиланням на Коломийську міську раду.

Також  у зв’язку з заміною водопроводу на вулиці С. Стрільців (на ділянці від Площі Скорботи до вул. Чехова), з 24 до 29 вересня з 8.00 до 19.00 год. буде перекрито рух транспортних засобів. Об’їзд ділянки будівництва буде здійснюватися на вулиці Петлюри, Чехова.

У зв’язку з проведення робіт по підключенню нового водопроводу на вулиці С. Стрільців 24 вересня з 9.00 до 16.00 год. буде перекрито рух транспортних засобів на бул. Л. Українки (від вул. Шухевича до вул. Чорновола). Об’їзд ділянки будівництва буде здійснюватися на вулиці О. Кобилянської та Шкрумеляка. 

Крім того, у зв’язку з проведення робіт по заміні водопроводу на вулиці Богуна з 24 до 25 вересня включно з 8.00 до 19.00 буде перекрито рух транспортних засобів на ділянці (від заїзду садочка №9 на вулиці Яворницького до буд №12а по вул. Богуна). Об’їзд ділянки будівництва буде здійснюватися на вулиці Яворницького, Крип’якевича, Богуна.

Зокрема, з 26 до 29 вересня з 8.00 до 19.00 буде перекрито рух транспортних засобів на вулиці Богуна від вулиці Мазепи до вулиці Крип’кевича. Об’їзд ділянки будівництва буде здійснюватися на вулиці Крип’якевича та Симоненка.