Українофоб Рабинович у Верховній раді радів зі смерті франківця Михайла Мулика


Вадим Рабінович з Опозиційного блоку вважає хорошою новиною, те що в Івано-Франківську поховали дивізійника Михайла Мулика.

Виступаючи з трибуни Верховної ради Рабінович назвав фашистами всіх, хто вважає дивізійників героями і борцями за незалежність.

"Потрібно вставати на захист української землі. Фашизм не пройшов у 45 року і зараз не пройде", - наголосив депутат.

Його виступ здійняв хвилю обурення у соцмережах. Зокрема, депутатка від Івано-Франківська Оксана Савчук зазначила, що в парламенті сформована п’ята колона Москви.

"Неможливо мовчати, коли з трибуни Верховної Ради принижують ім‘я Михайла Мулика - людини, яка боролася за незалежність України. Українофоб Рабінович з Опозиційного блоку в нашій словесній перепалці назвав фашистами всіх, хто вважає дивізійників героями і борцями. Маємо в парламенті п’яту колону Москви. Шануймо своїх героїв та боронімо свою країну. Слава Героям! Слава Михайлу Мулику! Ваш чин гідний поваги", - наголосила Савчук.

За словами  Володимира Ковальчука, Михайло Мулик і після смерті виявився для "Рабіновичів" небезпечним. 

Водночас Олександр Загірняк вважає, що "через таке бидло і гинуть наші хлопці і дівчата на сході Україні, через них і триває ця війна". 

Нагадаємо, голова крайового братства дивізійників «Галичина» Михайло Мулик відійшов у вічність 25 січня на сотому році життя. Франківці відразу почали викладати в мережу свої співчуття з приводу втрати і спогади про пана Михайла. Натомість народний депутат від «Слуги народу» Максим Бужанський, у своєму твіттер-блозі дуже цинічно прокоментував смерть і прощання з Михайлом Муликом.  

До теми: Франківці прощаються з ветераном дивізії «Галичина» Михайлом Муликом

Читайте нас у FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!