Українська співачка виконала чуттєвий "Щедрик" в аеропорту: з'явилось відео


Український гурт ONUKA виконав зворушливий мотив Миколи Леонтовича "Щедрик" в одному з аеропортів. Солістка гурту Наталія Жижченко заграла на композиції, а інші учасники гурту підтримали її музичним супроводом на бандурі та інших інструментах.

Відповідний допис з'явився на офіційній сторінці у Facebook, пише 24 канал.

Розпочинаються свята. Різні. Дивні. Магічні. Кожен обирає собі своє свято. Для мене особисто абсолютним зимовим саундтреком є "Щедрик" Миколи Леонтовича. І хоч його чутно із кожного кутка, він завжди мене радує,
– відзначила лідер колективу Ната Жижченко.

Співачка додала, що незважаючи на важкий та водночас неперевершений рік, гурт бажає всім українцям миру та спокою.

"Наш рік був дуже плідним. Виснажливим. Цікавим. Неперевершеним. Неочікуваним. Сотні виступів, різні люди, міста і краї. Захоплюючі зйомки, щоденна студійна робота, репетиції і запис оркестру, аншлаги в старовинних театрах та надсучасна сцена Євробачення. Я дякую моїй команді та музикантам – ви неперевершені, сумлінні, талановиті та найкращі Люди! Чому ми вирішили відзняти це відео в аеропорті? Тому що "дорога" стала нашою другою домівкою і весь рік ми "літали, як ластівочки"! Щасливих всім свят. Миру нашим домівкам! З любов’ю, ONUKA", – йдеться в дописі до відеоролику.