Упродовж року на комунальних підприємствах Івано-Франківська пройшло понад 300 перевірок


«Дії правоохоронців щодо систематичних перевірок комунальних підприємств міста – не що інше, як тиск на місцеве самоврядування.

Сьогодні спецслужби, що підпорядковані чинному уряду Азарова та Президенту Януковичу, дотримуються чіткого планомірного сценарію тиску на територіальну громаду через комунальні підприємства», — саме так прокоментував ситуацію із системними перевірками Івано-Франківських комунальних підприємств народний депутат України від фракції ВО «Свобода» Руслан Марцінків під час розгляду питання щодо утисків комунальних підприємств та інспірування кримінальних справ на сесії Івано-Франківської міської ради, — повідомляє  прес-служба міського осередку ВО “Свобода”, повідомляє ОДТРК.

Упродовж року на комунальних підприємствах Івано-Франківська пройшло понад 300 перевірок. Більшість не виявили будь-яких  порушень, але такі часті візити відповідних інспекцій фактично паралізують роботу, адже з підприємства вилучаються документи, працівники змушені займатися написанням відповідей, а не вести нормальну роботу, — констатував народний обранець.

На переконання свободівця, такі дії не можуть не викликати обурення, нардеп Руслан Марцінків пообіцяв через засоби масової інформації висвітлювати факти відверто «рейдерських» набігів на установи.