Urban Talks: Івано-Франківськ - Львів


17 липня о 17:00 у конференц-зал Promprylad. Renovation (вул. Сахарова, 23, 3 поверх) відбудеться зустріч Urban Talks: Івано-Франківськ - Львів за участі міського голови Львова Андрія Садового та мера Івано-Франківська Руслана Марцинківа, представників міських адміністрацій обох міст, а також громадських активістів та урбаністів.

У програмі заходу розмови про стратегії міст, екосистему розвитку міста, просторовий розвиток та низові урбаністичні ініціативи.

Серед учасників дискусій:

Руслан Марцінків, міський голова Івано-Франківська та Андрій Садовий, міський голова Львова.

Юліан Чаплінський, начальник управління архітектури, головний
архітектор Львова та Михайло Смушак, директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

Олександра Сладкова, заступник директора Львівського комунального підприємства “Інститут просторового розвитку”, Марія Козакевич, засновниця ініціативи «Франківськ який треба берегти» та Анна Доброва, координаторка урбаністичних проектів платформи «Тепле Місто».

Андрій Москаленко, заступник міського голови Львова з питань розвитку, Альона Каравай співзасновниця ГО «Інша Освіта» та Юрій Филюк, керівник платформи «Тепле Місто».