Усик про бій у Москві: Знаю, що в мене буде підтримка з України


Чемпіон WBO і WBC у важкій вазі український боксер Олександр Усик готовий до проведення фіналу WBSS проти чемпіона WBA і IBF Мурата Гассієва у Москві.

Олександр Усик в інтерв’ю Boxing Scene, зокрема, відзначив, що впевнений у підтримці з України, тому проведе бій у Москві з хорошим настроєм, пише Укрінформ.

"Поєдинок у Москві? Чи виглядаю я так, ніби боюся битися десь? Я відмінно ставлюся до цього. Я атлет, я воїн. Мені немає різниці, де битися, я просто хочу боксувати. Я знаю, що у мене буде підтримка з України. Я готовий, моя команда готова, ми всі поїдемо до Москви з хорошим настроєм", - цитує Усика XSPORT

Також український боксер розповів про підготовку до поєдинку з росіянином Муратом Гассієвим.

"Ви можете подивитися на YouTube, який він боксер. Я можу сказати тільки одне: сильний хлопець. І зараз, слава Богу, я і Мурат битимемося за трофей Мохаммеда Алі та звання абсолютного чемпіона світу. Я прокидався о 4.50 щоранку і намагався запалити себе. Мені подобається важко тренуватися. Мені подобається тиск, вірите? Може бути, я трохи божевільний. На спаринги ми шукали хлопців того ж стилю, що і Гассієв. Це важливо. Коли вони працюють також, як і Мурат, то це допомагає напрацьовувати певні комбінації проти нього.

Найважливіше в тренуваннях - дисципліна. Це один з найважливіших компонентів, щоб досягти висот. Дисципліна б'є все. Коли сильні хлопці зустрічаються між собою, то виходять цікаві бої. Я говорив це раніше і повторю ще раз: уболівальникам варто очікувати красивого фіналу".

Нагадаємо, бій Усик (14-0, 12 КО) – Гассієв (26-0, 19 КО) відбудеться в суботу, 21 липня, в Москві на головній критій арені міста - спортивному комплексі "Олімпійський". На кону стоятимуть пояси WBС, WBO, WBA, IBF, а також пояс журналу The Ring, статус абсолютного чемпіона світу і кубок Мухаммеда Алі. 

Раніше повідомлялося, що українська сторона має претензії до російських організаторів бою. Промоутер українського боксера Олександр Красюк повідомив, що бій проти Мурата Гассієва може не відбутися 21 липня в Москві.