В аварії на Прикарпатті постраждали двоє людей на мотоциклі


У неділю на Прикарпатті було госпіталізовано в медичні заклади на лікування чотирьох людей, постраждалих у дорожньо-транспортних пригодах.

Ополудні на трасі біля автомобільного ринку, що поблизу села Угринова Тисменицького району, автомобіль «ВАЗ-2104» наїхав на 35-річного жителя Івано-Франківська. Травмованого пішохода в тяжкому стані доставили в нейрохірургічне відділення обласної клінічної лікарні, інформує АП.

У 47-річного водія з Надвірнянського району взяли кров на алкоголь, його машину доправили на арештмайданчик обласного управління ДАІ. Біля 16 години в центрі селища Печеніжина Коломийського району відбулося зіткнення мотоцикла «Ява-350» з вантажним мікроавтобусом «Мерседес Спринтер», яким керувала 39-річна жителька Коломиї. Унаслідок ДТП «Мерседес» зазнав пошкоджень, а на мотоциклі постраждали люди. 22-річного мотоцикліста з села Молодятина з черепно-мозковою травмою госпіталізували в районну лікарню, в його тридцятирічного пасажира – перелом основи черепа. 

Через кілька годин після цієї аварії в селі Рожневі Косівського району 37-річний турист із Сімферополя на мотоциклі «БМВ» наїхав на місцевого пенсіонера, який рухався на велосипеді. 71-річного селянина з травмами голови доправили до лікарні. За всіма фактами відкриті кримінальні провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху.