В березні на медзаклади Франківська виділили 23 мільйони


Про це під час щоденного брифінгу повідомив очільник міста Руслан Марцінків.

За словами міського голови, протягом березня з міського бюджету і резервного фонду на потреби медичних закладів виділили 23 мільйони гривень.

"Центральній міській лікарні з міського бюджету у березні виділили 3 мільйони 753 тисячі, плюс 975 тисяч з резервного фонду на медикаменти та засоби захисту. Також дякую всім меценатам, які пожертвували ЦМКЛ 1 мільйон 435 тисяч гривень. Міська клінічна лікарня №1 отримала з міського бюджету 2 мільйони 414 тисяч. І з резервного фонду ми виділили на медикаменти і засоби захисту 1 мільйон 47 тисяч гривень. Також 870 тисяч було пожертвувань. Трохи менші суми отримали інші заклади: міська дитяча лікарня - 588 тисяч з бюджету і 275 тисяч з резервного фонду, пологовий - 255 тисяч з резервного фонду і 1 млн 289 тисяч з міського бюджету, Центр первинної медичної допомоги - 1 мільйон 372 тисячі з бюджету і 450 тисяч з резервного фонду. Сільські амбулаторії отримали по 320 тисяч і 150 тисяч гривень відповідно. Це без жодної копійки з держбюджету. І окремо маємо 5,5 мільйонів зривень з міського бюджету на закупівлю ШВЛ систем. Також є резервні 6 мільйонів гривень які маємо на "чорний день", -сказав Руслан Марцінків.

Окремо мер наголосив, що в Івано-Франківьку за березень всі обіцянки щодо премій медикам виконали та очікують, що з 1 квітня запрацювала медреформа і наша медицина буде більш забезпечена.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!