В Електроавтотрансі пояснили чому автобуси, які їдуть в депо не підбирають пасажирів


Останнім часом почастішали скарги пасажирів стосовно того, чому водії автобусів, які їдуть в депо не підбирають пасажирів, як це роблять "тролейбусники"?

Втім в КП "Електроавтотранс" пояснюють, що будь-який комунальний автобус завершує роботу планово на одній із кінцевих зупинок свого маршруту. Далі, згідно графіка він ввечері їде на заправку і вже тоді в депо. Але навіть, якщо на заправку він не заїжджає він всерівно має подолати певний шлях до депо.

"Тому висадка всіх пасажирів відбувається на кінцевій зупинці, оскільки ми як перевізник несемо відповідальність за Ваше життя та безпеку під час поїздки на маршруті, а не поза ним. В разі раптового гальмування або іншого ДТП, яке станеться з пасажирами в автобусі, який не на маршруті - всі питання будуть всерівно до його водія (а відповідно й до нас, як до перевізника). Тому просимо ставитися із розумінням до цього та не провокувати на конфлікти водіїв питаннями "довезіть мене..." і т.д. (ми маємо доволі цікаві записи деяких пасажирів, які відверто ображали як водія, так і потім диспетчера депо, якому дзвонили)", - кажуть в прес-службі підприємства.