В ІФНМУ почався благодійний аукціон картин для допомоги важкохворому хлопчику


В Івано-Франківському національному медичному університеті оголошено благодійний аукціон картин.

Усі виручені кошти підуть на лікування однорічного Костянтина Ерстенюка, сина старшого лаборанта кафедри медичної біології та медичної генетики ІФНМУ Мар'яни Ерстенюк.

Сім’я вже рік бореться з важкою недугою дитини. Діагноз — лімфангіома шиї та органів грудної порожнини зі зміщенням. У малюка вроджена пухлина. Під час складної операції її частково видалили. Проте попереду – тривале лікування, на яке необхідно як мінімум 300 тисяч гривень. Нині хлопчик робить свої перші кроки і промовляє перші слова. Віримо, що Костик одужає!

Реквізити для допомоги Костянтину Ерстенюку:

Картка Приватбанку 4149629382156594 (Ерстенюк Мар'яна Петрівна).

У вівторок, 7 травня, о 17:00 у залі івано-франківського облмуздрамтеатру відбудеться концерт народного естрадно-спортивний ансамбль «Арт»Івано-Франківського національного медичного університету, присвячений 30-річчю колективу. Запрошення на свято коштує 50 грн — це благодійний внесок на допомогу. Контактний номер для замовлення запрошення 0989864764 (Ангеліна).

Також запрошуємо взяти участь у благодійному аукціоні картин. Свої живописні роботи надали викладачі ІФНМУ асистент кафедри загальної практики (сімейної медицини), фізичної реабілітації та спортивної медицини Галина Григорук, доцент кафедри українознавства і філософії Алла Сініцина, а також учасники конкурсу «Для Бога я створю найкраще». Всі картини будуть продаватись під час події, проте придбати їх можна вже онлайн. Альбом з усіма картинами знаходиться за цим посиланням.