В Івано-Франківському суді розпочали слухати справу стрільців "Пасажу"


Сьогодні, 31 січня в Івано-Франківському міському суді відбулось попереднє судове засідання у справі стрільців "Пасажу".

Справу розглядає суддя Дмитро Руденко. Прокурор Сергій Боровик, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

Нагадаємо, у серпні минулого року на літнику «Пасажу Гантенберг» трапився конфлікт між двома групами людей – в одній компанії відпочивали двоє людей, а в іншій – троє. У підсумку, бійка між чоловіками переросла у стрілянину. Слід зазначити, серед учасників конфлікту свідки впізнали екс-депутата міськради Халаменду, відомого в місті як Бура. 

«Троє чоловік з п’яти взялися за зброю. Відтак двом з них винесена підозра за статтею хуліганство, одному – замах на вбивство при обтяжуючих обставинах за хуліганських мотивів. Всі особи, які стріляли, оголошені у розшук», - зазначив напередодні прокурор області Олександр Стратюк.

Відтак, сьогодні 31 січня в міському суді відбулось попереднє засідання щодо двох фігурантів справи - Анатолія Гаврилюка та Тараса Ткачука. Чоловіки відкрили стрілянину у відповідь нібито на захист пораненого товариша. Прокурор Боровик зауважив, що вони повністю визнали свою провину. Відтак, суддя Руденко назначив розгляд справи по-суті на 8 лютого 14:30 хв.

Окрім того, обом обвинуваченим продовжили запобіжних захід у вигляді домашнього арешту на 60 днів.

До теми: У стрілянині в середмісті Франківська було двоє поранених

В поліції розповіли подробиці затримання підозрюваних у стрілянині в середмісті

Свідки впізнали учасників стрілянини біля "Pasage Gartenberg"

Поліція затримала підозрюваних у стрілянині в середмісті Франківська

Читайте Бліц-Інфо в Telegram та Twitter. Тільки найважливіші новини!