В Івано-Франківську буде нове підприємство з іноземним інвестором


У четвер, 23 січня у міській раді підписали договір оренди земельної ділянки для розміщення та експлуатації споруд підприємства ТОВ «ІММОПРЕТТ».

Фірма займе приміщення «Тайко електронікс». Робота на новому підприємстві розпочнеться вже незабаром. Наразі на роботу прийняли вже 50 працівників, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Як розповів міський голова Руслан Марцінків, до Івано-Франківська заходить німецький інвестор.

«Була проблема, що «Тайко електронікс» прийняло рішення згорнути свою діяльність у Франківську. Але нам вдалось швидко знайти нового інвестора, а також дійти згоди, щоб ділянка працювала. Ми всіляко будемо сприяти, щоб дане підприємство розвивалося і надалі, і мало більші потужності. Нам дуже важливо, щоб наше місто мало дружбу із Німеччиною», - зауважив Марцінків.

Підприємство частково знаходиться на землях Франківська та Микитинців.

За словами директора ТОВ «ІММОПРЕТТ» Сергія Печенюка, німецька фірма працює в Україні 1998 року у Хмельницькій області.

"Профіль «Тайко» буде трохи змінений. Ми не будемо займатись автомобільним напрямком, але можу сказати, що перспектива є. В майбутньому можлива добудова додаткових приміщень», - додає Печенюк.

Загалом підприємство займається 6 різними видами виробництва. Зокрема, в Івано-Франківську збиратимуть електричні деталі для пральних машин.