В Івано-Франківську буде видано перший «Довідник дитячого дозвілля»


Організатори «Фестивалю дитячого дозвілля 2013-2014» обіцяють, що після фестивалю видадуть перший «Довідник дитячого дозвілля» з переліком різноманітного дозвілля для дітей в Івано-Франківську.

Про це кореспондентові «Бліц-Інфо» повідомили організатори свята на сьогоднішній прес-конференції.

«Після фестивалю буде надрукований «довідник дитячого дозвілля». Ми зараз збираємо всю можливу інформацію про різноманітні гуртки, секції та групи для дітей – опісля, систематизуємо та опублікуємо. Швидше за все він буде кишенькового формату. Також, ми плануємо розповсюдити його во школах, та можливо державних установах» - зазначає директор КП «Івано-Франківський міський рекламно-інформаційний центр» Вікторія Шахоріна.

Як повідомили організатори такий довідник буде видано вже після фестивалю, протягом місяця.

«На створення такого довідника, нас спонукало, те, що у Івано-Франківську майже немає повноцінної інформації про діяльність гуртків, груп, секцій для дітей. Це такий собі інформаційний вакуум, який ми намагатимемося заповнити», - підсумувала Вікторія Шахоріна.

Нагадаємо, що 22 вересня на Вічевому майдані проходитиме «Фестиваль дитячого дозвілля». На ньому будуть представлені всі муніципальні гуртки та всі бажаючі приватні. В програмі заплановані різноманітні майстер-класи, конкурси та ще багато різноманітних та цікавих заходів.