В Івано-Франківську чоловік продавав крадені телефони біля супермаркету


Нещодавно на сайтах Івано-Франківська була опублікована стаття про те, що біля івано-франківських гіпермаркетів працюють так звані «лохотронщики» - продавці мобільних телефонів невідомого походження. Чоловіки пропонували купити техніку за півціни. Одного з таких «лохотронщиків» днями затримав наряд Державної служби охорони.

Так, близько 13 години на пульт Державної служби охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації в гіпермаркеті по вулиці Миколайчука. За лічені хвилини працівники наряду групи затримання прибули на місце події, де до них звернувся адміністратор даного закладу та вказав на невідомого громадянина, який перебував біля входу в магазин. Зі слів працівника, невідомий продавав мобільні телефони перехожим громадянам, а на зауваження охоронців торгового центру не реагував.

Даному чоловікові було запропоновано відійти від входу в магазин, назватися та дати пояснення про дану «точку» продажу. На питання правоохоронців чоловік відреагував агресивно, відмовився називати себе і погрожував працівникам міліції своїми керівниками.

За вказівкою оперативного чергового міськвідділу УМВС даного громадянина було затримано і доставлено до міського відділу міліції. Ним виявився 38-річний житель Запоріжжя.

Наразі по даному факту проводиться перевірка.