В Івано-Франківську ДАІ оштрафувала заступника директора КП "ДРЕУ" на 8 тисяч гривень через погані дороги


Керівник КП ДРЕУ Володимир Юсипів звернувся до міського голови Віктора Анушкевичуса з тим, щоб він попросив у голови ОДА дві машини асфальтобетону. Каже, треба терміново доробити ремонт вул. Коновальця. Адже Автоінспекція впродовж року оштрафувала його заступника на 8 тис. грн…

Анушкевичусу ця ідея не дуже сподобалася. Він вважає, що нема куди далі затягувати проблему з казначейством. Саме тому завтра усі голови міст, сіл та селищ зберуться на нараду у голови ОДА і обговорять це питання, повідомляє "Репортер".

«Що ми маємо у 1919 рік повернутися, до шляху комуністичних суботників? – спитав він. – Не зробимо Коновальця, то й не зробимо, от і будуть їхати усі з аеропорту і товктися по тих ямах. Тільки Фітеля (Зіновій Фітель, перший заступник міського голови – Авт.) шкода, бо він на роботу тою дорогою іде. Але він уже ями знає, тому і об’їжджає».

А щодо штрафів, то Віктор Анушкевичус порадив поспілкуватися із юристами МВК. Адже казначейство не фінансує, підкреслив він, то як можна штрафувати ДРЕУ? «Ці штрафи треба спровадити в іншу інституцію, - підсумував голова Івано-Франківська, - а то грошей не дають, і ще й штрафують».