В Івано-Франківську горіли вхідні двері, а в Надвірній - газовий стояк


За минулу добу, 26 серпня на Прикарпатті виникло 4 пожежі.

Зокрема, о 07:51 в Івано-Франківську на вулиц Сахарова виникла пожежа вхідних дверей в квартиру на 7-му поверсі 9-ти поверхового житлового будинку. Вогнем пошкоджено ковбик та обшивку вхідних дверей. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

О 12:36  в місті Калуш на вулиці Молодіжна виникла пожежа речей домашнього вжитку на балконі квартири на 3-му поверсі 5-ти поверхового житлового будинку. Вогонь пошкодив 2 металопластикові вікна, речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

Крім того, о 14:43 в місті Надвірна на вулиці Руднєва виникла пожежа на газовому стояку, на вході до 5-ти поверхового житлового будинку. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

А о 17:20 в селі Дзвиняч Богородчанського району виникла пожежа барабану для сушки тирси в приміщенні цеху з виготовлення паливних брикетів на території одного з підприємств. Вогонь знищив тирсу на площі 5 м.кв. На пожежі врятовано приміщення цеху. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.