В Івано-Франківську горів Hyundai


Рятувальники Прикарпаття ліквідували 5 пожеж впродовж минулої доби, 9 квітня. Про це повідомляє управління ДСНС в області.

Зокрема, о15:19 у селі Лопянка Рожнятівського району виникла пожежа речей домашнього вжитку в приватному житловому будинку. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку. На пожежі врятовано житловий будинок. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 16:28 у місті Тлумач виникла пожежа побутового сміття на місцевому сміттєзвалищі. Вогнем знищено сміття. Причина виникнення пожежі встановлюються.

Також о 19:47 у селі Петрів Тлумацького району виникла пожежа перекриття літної кухні в приватному господарстві. Вогнем пошкоджено перекриття будівлі речі домашнього вжитку. На пожежі врятовано 1 господарську будинок. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 21:43 місті Калуш на вулиці Стуса виникла пожежа побутового сміття на відкритій території. Вогнем знищено побутове сміття. Причина виникнення пожежі встановлюється

Крім того, о 05:00 у місті Івано-Франківськ на вулиці Є. Коновальця виникла пожежа моторного відсіку легкового автомобіля «Хюндай Крета». Вогнем пошкоджено моторний відсік та салон автомобіля. Причина виникнення пожежі встановлюється.