В Івано-Франківську молодик випив пляшку рому прямо в магазині


Днями в місті Івано-Франківську близько першої години ночі на пульт Державної служби охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації в торговому центрі по вулиці Мазепи.

Про це кореспондентові Бліц-Інфо повідомили в прес-службі УДСО при УМВС України в Івано-Франківській області.

На місце події прибув наряд групи затримання ДСО в складі прапорщика міліції Тараса Гереги, прапорщика міліції Андрія Кланіци та прапорщика міліції Володимира Дутчака.

За даною адресою до правоохоронців звернувся старший охорони торгового центру та вказав на невідомого чоловіка, який пошкодив цілісність алкогольного напою, та почав пити його прямо з пляшки, досі перебуваючи у магазині.

Даного чоловіка було затримано. В ході розслідування правоохоронці з’ясували, що невідомий викрав та випив пляшку рому, бо не мав грошей, щоб його придбати. Та й після 22 години його б йому ніхто не продав, а випити, мовляв, дуже хотілося.

На місце події також було викликано слідчо-оперативну групу міського відділу міліції.

Затриманого 23-річного жителя Івано-Франківська для з’ясування обставин події та винесення відповідного процесуального рішення було доставлено до міського відділу міліції. Наразі по даному факту триває перевірка. Сума матеріального збитку встановлюється.