В Івано-Франківську нарешті розпочали опалювальний сезон


«Станіславська теплоенергетична компанія» та «Теплокомуненерго» розпочали подачу тепла не тільки до закладів освіти та охорони здоров’я, а й до осель мешканців Івано-Франківська.

Як повідомили кореспонденту «Бліц-Інфо» в прес-службі «СТЕК», сьогодні підприємство розпочало подачу тепла згідно розпорядження першого заступника міського голови Зіновія Фітеля.

«Сьогодні наші технічні працівники доповіли, що ніяких технічних проблем немає, котельня справно працює та подає тепло до житлового фонду»,- зауважили в прес-службі.

Начальник виробничо-технічного відділу КП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» Іван Кедик у розмові з кореспондентом «Бліц-Інфо» повідомив, що підприємство з вчорашнього дня подає тепло до осель.

«Технічно включити опалення в цілому місті неможливо, тому запускаємо поетапно. Та до кінця тижня місто буде з теплом», - зауважив комунальник.

Нагадаємо, згідно розпорядження заступника міського голови Зіновія Фітеля, старт опалювального сезону в житловому фонді Івано-Франківська мав бути 2 жовня.