В Івано-Франківську організовують Молитовний майдан on-line


Телестудія «Апостол» започатковує Молитовний майдан on-line.

Мета — духовна підтримка людей, а особливо об’єднання християн у молитві. Ця ініціатива є виключно громадською, аполітичною, і до неї долучаються журналісти івано-франківських медіа, працівники і волонтери телестудії та представники інших областей України, повідомляє "Репортер".

«Вважаємо, що дуже важливою є духовна підтримка людей, які протестують на київському майдані, а особливо об’єднання християн у молитві, — йдеться у прес-релізі організаторів. —Ми хочемо дати людям можливість позитивно долучитися до прагнень та діянь людей на Майдані своєю молитвою, словом, свідченням і таким чином творити з ними братню солідарність».

Формат марафону включає трансляцію в on-line режимі молитов різних спільнот, окремих людей, богослужінь, свідчень, розмов з гостями в студії, повідомлень новин, прямі включення з різних міст України і світу, а також ставлення до них Церкви. Перший вихід в ефір — в п’ятницю, 13 грудня, о 15:00. Молитовний майдан on-line триватиме до того часу, поки не покращиться суспільно-політична ситуація в Україні.

Проект можна знайти на сайті телестудії www.apostol.if.ua, в соціальних мережах під назвою «Молитовний майдан on-line». Кожен зможе написати своє молитовне намірення на e-mail: apostoltrk@gmail.com, або зателефонувати за номером: +38 096 600 11 22. За цим телефоном можна зголоситись до молитовного чергування в прямому ефірі у каплиці студії за адресою: Івано-Франківськ, вул. Василіянок 15, 4 поверх.