В Івано-Франківську підприємцям заборонили встановлення нової реклами до затвердження концепції та схеми


Департамент містобудування та архітектури спільно з КП «Івано-Франківський рекламно-інформаційний центр» провели спільну нараду з радою підприємців.

На ній розглядався проект рішення міськвиконкому про розробку концепції та схему розташування зовнішньої реклами, повідомляє кореспондент «Бліц-Інфо».

Радою підприємців запропоновано включити в робочу групу двох членів вищевказаної ради, та внести зміни до проекту рішення стосовно заборони розташування нових конструкцій, до затвердження концепції та схеми з наступною пропозицією.

Крім того, надавати всі дозволи на продовження на встановлення нових елементів реклами, але тільки до затвердження концепції та схеми.

Нагадаємо, у червні виконати постанову мера: очистити Площу Ринок від надмірної реклами працівникам підприємства не вдалося. Тоді причиною стали суб’єкти господарювання, які перекрили в’їзд техніку своїми джипами.

Однак роботи з демонтажу працівники КП «Івано-Франківський міський рекламно-інформаційний центр» продовжили через деякий час.

Загалом спільними зусиллями з підприємцями демонтували близько 50 об’єктів зовнішньої реклами.  

«З початку року працівниками нашого підприємства демонтовано 9 рекламних великих вивісок, 7 рекламних конструкцій та разом з підприємцями це 32 такі об’єкти. Більшість на Площі Ринок. Наразі на міськвиконком подане рішення на затвердження демонтажу вулиці Січових Стрільців», - зауважила Вікторія Шахоріна.