В Івано-Франківську працівники ДАІ ганялися за "Мерседесом" без документів


На одній із центральних вулиць міста в керманича «Опелю» несподівано врізався сірий «Мерседес». Чоловік не встиг і оговтатися, як правопорушник зник з місця події.

Номерні знаки автівки горе-водія, які відбилися у пам’яті громадянина це саме те, що і потрібно було знати правоохоронцям.

Автомобіль порушника відстежували на території міста та області. Через декілька годин його помітили інспектори ДАІ по вул. Миру. На вимогу про зупинку чоловік не звернув уваги та «додав газу». Працівники Державтоінспекції розпочали переслідування та через декілька кілометрів, заблокувавши рух, зупинили автомобіль.

Водій чинив опір та знову намагався утекти. Чоловіка затримали, але задокументувати наявність чи відсутність алкоголю в крові не вдалося, від медичної експертизи правопорушник відмовився. Тому наступним кроком правоохоронців було доставлення чоловіка в міський відділ міліції. Там міліціонери склали протокол за фактом опору правоохоронцям.

Автомобіль помістили на спеціальний майданчик тимчасового тримання автотранспорту. Із фактами скоєного ДТП, скриття з місця події та керування автівкою без документів будуть працювати співробітники Державтоніспекції.