В Івано-Франківську працює Консультаційний центр Управління ДСНС в області


В місті Івано-Франківську за адресою вулиця Незалежності, 9 працює Консультаційний центр Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області.

Юридичні та фізичні особи, звернувшись до консультаційного центру, можуть отримати кваліфіковану інформаційну допомогу фахівців служби з надзвичайних ситуацій з питань реалізації державної політики у сфері цивільного захисту, захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій та запобігання їх виникненню, пожежної та техногенної безпеки, діяльності аварійно-рятувальних служб, профілактики травматизму невиробничого характеру, державного нагляду  за додержанням  та  виконанням   вимог  законодавства  у  сферах  пожежної  і техногенної безпеки.

Консультації надаються безкоштовно з понеділка по п’ятницю  - з 9:00 год.  

до   14:00 год.  під час особистої зустрічі та за телефоном (0342)59-65-00 або через мережу Інтернет за відповідною електронною адресою -  ksifdsns@i.ua.

З  моменту відкриття Консультаційного центру Управління ДСНС України в Івано-Франківській області за консультаціями, що стосуються сфери компетенції державної служби з надзвичайних ситуацій, звернулось близько  сотні осіб.