В Івано-Франківську проведуть фестиваль гумору "Фіґлі-міґлі"


Сьогодні, 28 лютого, в Івано-Франківську відбулось засідання виконавчого комітету.

Серед іншого члени виконкому затвердили питання про підготовку та проведення фестивалю гумору на кубок міського голови «Фіґлі-міґлі».

Фестиваль відбудеться 1 квітня в обласній філармонії ім. Іри Маланюк. Участь можуть взяти будь-які особи, які вважають себе представниками гумористичного жанру. Учасники виступатимуть в порядку поданих заявок. Тривалість виступу – від 5 до 10 хв.

Виступи учасників мають бути виключно українською мовою. Учасникам заброняється використовувати чи пропагувати продукцію, яка містить заклики до насильства, расової, національної, релігійної чи іншої ворожнечі, дискримінує за гендерною ознакою, пропагує чи підтримує незаконний обіг наркотичних і психотропних речовин, явно і навмисно провокує конфлікти у зв’язку з військовими подіями в Україні, обмежує права і свободи вимушено переміщених осіб, містить іншу незаконну чи явно провокаційну інформацію.

Заявку на участь гумористи потрібн надіслати до 15 березня з поміткою «Розсміши мера» в електронному вигляді на e-mail: uprkult@ukr.net.