В Івано-Франківську пройде марш «Проти тарифів, олігархів та репресій»


Завтра, 7 березня о 15:00 годині під стінами адмінбудівлі в Івано-Франківську відбудеться марш «Проти тарифів, олігархів та репресій».

Про це йдеться на сторінці міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа у соцмережі Facebook.

В ньому візьмуть участь націоналістичні об’єднані сили – «Національний корпус», «Свобода» та «Правий сектор». Окрім того, Марцінків також запросив представників від "Укропу", які стоять під адмінбудинком долучитися до маршу.

Світлина від Руслан Марцінків.

"Звичайно, я проти будь-яких відносин не лише з окупованими територіями, а й країною-агресором – Росією. Адже на такій торгівлі, як і на війні, найбільше наживаються олігархи, які й фінансують проросійських бойовиків. З цим питанням треба звертатися до Верховної Ради та Кабінету Міністрів. Адже це у повноваженнях державної влади - припинити будь-які дипломатичні стосунки з країною, яка проливає кров українців кожного дня. Законопроект про заборону торгівлі з окупантами, який зареєстрований депутатами-свободівцями у раді ще у 2014 році й чомусь досі залишається без розгляду.

Тому раджу депутатам, які проводять такі акції під стінами міської ради, висувати свої вимоги не так локально і приєднуватись до спільного протесту з громадськістю", - написав міський голова.

За словами Руслана Марцінківа, "Національний корпус", "Свобода" і "Правий сектор" бачать єдиний шлях порятунку: об'єднання активної громади, добровольчого руху та всіх націоналістів довкола конкретних і практичних вимог.

"Наш ультиматум владі, яка видерлася на високі крісла на крові Майдану:

- Негайно припинити соціальний ‒ ціновий, тарифний та пенсійний ‒ пограбунок!

- Припинити "прихватизувати" стратегічні та прибуткові підприємства!

- Не скасовувати мораторій на торгівлю українською землею!

Зупинити торгівлю з т. зв. "Д-ЛНР" торгівлю на крові! Жодних капітулянтських змін до Конституції щодо надання т. зв. "особливого статусу Донбасу", - написав свободівець.