В Івано-Франківську пройде спецпоказ та зустріч з творчою групою "Іловайськ 2014 "


29 серпня в прокат виходить воєнна драма «Іловайськ 2014. Батальйон «Донбас». В Івано-Франківську спеціальний показ українського фільму пройде 1 вересня у кінотеатрі "Космос" за участю творчої групи.

Стрічку представлять режисер Іван Тимченко, продюсер Світлана Соловйова та актори Істан Розумний і Анастасія Ренард, Також на подію завітають бійці батальйону «Донбас», які були у самому серці подій в Іловайську та приймали участь у зйомках. Про це повідомляє пресслужба кінотеатру "Космос", де і відбудеться показ. 

В основі сценарію лежить реальна історія командира штурмової групи добровольчого батальйону «Донбас» Тараса Костанчука, який виступив продюсером картини і зіграв у фільмі самого себе. 

Головний герой картини – батальйон «Донбас».  

У фільмі йдеться також про загиблих в Іловайську реальних героїв – “Шульца”, “Скіфа”, “Франко”, “Самольота”, “Карата” та інших бійців.  

Крім Тараса Костанчука, в стрічці знімалися близько 50 добровольців батальйону «Донбас», які вийшли живими з Іловайського котла.

Група відпрацювала 55 знімальних днів, зйомки проходили в Чернігівській, Запорізькій, Кіровоградській областях.

98% фільму знято «наживо», без використання комп’ютерної графіки і спецефектів. 

Фільм «Іловайськ 2014. Батальйон «Донбас» - це повнометражний дебют на великому екрані для сценариста Михайла Бриниха, режисера Івана Тимченка, продюсерки Світлани Соловйової (Svetofor film) та студії Ронк Фільм.

Тож, 1 вересня о 18:30 розпочнеться автограф-сесія, опісля о 19:00 відбудеться оказ стрічки.
Читайте нас в FacebookTelegram, та InstagramТільки найважливіші новини!