В Івано-Франківську пройде вечір музики та поезії від «Хороших хлопців»


У суботу, 9 лютого, в «PromBar» (м. Івано-Франківськ, вул. Сахарова, 23) поета Любомир Серняк й музикант KDNP святкуватимуть вихід нової книжки «Хороші хлопці фінішують першими» та вчиняють ламповий кач.

Трохи музики, трохи поезії і багато позитивних емоцій. Початок о 18:00. Вхід вільний.

Тандем поета Любомир Серняк та музиканта, дизайнера Назара Гайдучика (KDNP) сформувався під час праці в українському  видавничому бізнесі. Назар створює обкладинки до книг «Видавництва Старого Лева» та лекції на тему сучасного кнжкового дизайну, а Любомир цього разу подбав про наповнення ;). У Івано-Франківську вони презентують нову збірку віршів Любомира  — «Хороші хлопці фінішують першими».

Поезія, яку почують і відчують на собі глядачі, як рух крізь життя: нерівномірний, інколи рваний, інколи заповільнений, такий, при якому встигаєш роздивитися візерунки на черевиках сусідки й надихатися хмарами. А часом нічого не встигаєш, бо дихання обривається, і тільки образи кружляють перед очима — п’янкі, колючі, надто впізнавані або ж надто екзотичні для кожної конкретної голови. Тому «фінішувати» тут — мета (само?)іронічна, значно важливіше втрапити у потрібний ритм. Адже ця збірка — це швидше про рух угору, рух росту.